4.3.10

Kardeşlik Durumları

Kardeşlik dediğimiz müessese çok ilginç bir müessese netekim...

Anneniz babanız bir işe birden fazla kere girişmişler ve bu girişmelerin birkaçı sonucunda da ortaya çıkan ürünleri dünya üzerine konuşlandırmaya karar vermişler. Tabii antiparantez belirtelim...siz her ne kadar hep inkar etmek isteseniz de kabul edelim ki çok kereler olmuştur bu çin işi japon işi durumları... Neyse efendim işte böylece olmuşsunuz kardeeeeeşşş.

Aynı kişilere anne baba demektesinizdir. Hatırlamadığınız dönemlerde onun da hatırlamadığı olaylara birlikte tanık olmuşsunuzdur ya da bazı olayları hepiniz pek net hatırlamaktasınızdır. Mesela o babadan dayak yerken siz "ulan neden lan?" diye ağlamışsınızdır falan...Ya da ne biliiim elbette güzel olaylara da beraber tanıklık etmişsinizdir...Steyşin vagon renault 12'nin arka kısmında (elbette toros olanından değil) deli danalar gibi kudurarak annenizden dakikada bir "şiiiiiiişşşşşt evladım yapmayın bakın o daha sizden çok küçük" lafını işitmişsinizdir...ki aslında o anda kardeşler arasındaki azgınlıkta mağdur olan küçük kardeş değil abla ya da abidir...:) Neyse bunlar elbette unutulmaz güzellikteki eğlencelerdir. Kardeşi olan bilir...

Fekat heyhat yaptığı tüm yanlışlara rağmen "aaaaaa ama o benim kardeşim, ona birşey diyemem demek doğru mudur? Tüm kınadığınız özelliklerine rağmen onu kotarmaya çalışmak....?

Ya da soruyu tersinden soralım: Kardeşim de olsan benden bir farkın yok sen de benim gibi çabala uğraş..Senin için uğraşamam.... mı....?

Hiç yorum yok: