18.9.09

Güzel bir güne selam...

Bu şarkıyla beraber okumayı deneyin :) - (John Paul Young- Love is in the air)

Naneli ve elmalı limonata kıvamında bir Istanbul sabahındayız sayın seyirciler. Keyifler yerinde...yüzler gülmekte...Önümüz şeker gibi bir bayram...Çarşambaya kadar tatil..Hayat güzel, nefes almak güzel, kendini ve etrafındakileri sevmek güzel.   

Bayramda Tibetle beraber bir istanbul kaçamağı yapacağız. istanbul içinde istanbul kaçamağı nasıl olur biliyor musunuz? Şöyle...

Ruhunuzu ve giysilerinizi turist moduna sokarsınız...Sokaklarda gördüğünüz herşeyi aaa burası nekadar egzotik biryer tadında algılarsınız...kapalıçarşıya ve sultanahmete gidersiniz...Hamdide güzel bir öğle yemeği ile hem gözünüzü hem de midenizi şenlendirisiniz. Beşiktaş üsküdar motoruna binersiniz. Kavakta balık yersiniz. Istanbul Moderne gider sergilerde dolanır sonra da bienalin kokusunu içinize çekersiniz...Beyoğlu sokaklarında  şıngır mıngır turlarsınız...tramvaya binersiniz...Galata kulesine çıkıp Hezarfen'e selam edersiniz. Tüm romantikliğiniz ve hayata olan aşkınızla ve yanınızdaki bıcırığın  size verdiği enerjiyle sokaklarda dans etmek istersiniz. 

İşte böyle sayın seyirciler...Şimdiden iyi bayramlar olsun hepinize....

Hiç yorum yok: