11.2.10

Paradise Circus ve konuyla bağlantısız birkaç not

Yaaaa gene süper bir müzikle karşı karşıyayız arkadaşlar. Dinle dinle hayran kalırsın seklinde tasarlanıp üretime konulmuş bir sanat eserinden bahsediyoruz kanımca...Bence Massive Attack albümünun tümü enfes olmakla beraber, ozellikle Paradise Circus adlı şarkı dinlenmeli ve dinletilmeli...
-----------------------
Bu arada iş için bir günlüğüne Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e gittim. Uçağa check-in yaparken görevli bayana Başkent mi yoksa Taşkent mi esprisi yaptığımı da belirtmek isterim yani :) Neyse...akşam yemeği için hemen hemen tüm turistlerin gittigi Caravan isimli bir Özbek restoranına gittim. Tabii ne alaka klasik Özbek yemeği ile ama işte öyle bir alaka ile orada klasik gitar, elektronik gitar ve simmons davuldan oluşan bir Rus ekip çok başarılı birkaç Pink Floyd yorumu yaptılar ki standart wish you were here ya da the wall falan değil bööle welcome to the machine, money gibi şarkıları söylediler...Bu da gecenin postmodern sürprizi oldu... Tabii sonunda da The Özbek Wall'u da söylediler...onsuz olmazdı....:)
-------------------------

Benim CIS ülkeleri ile ilgili gözlemlerimi daha sonra bir yazıda toplayacağım. Şimdilik sizi Paradise Circusla başbaşa bırakürüm.

Hiç yorum yok: