15.5.10

Ağır, Mağır, Hantaldır ama

Bak evladım buna Russell derler
Ormandan inip şehre gelirler
Ağır mağır hantaldır ama
Armudun iyisini Russellar yerler...
...
Adamın kafası bir atarsa
bayramlık ağzını bir açarsa
sana neler der biliyor musun
mahalle duyar rezil olursun

Oku bakiim
Raaa sıll
Oku bakiim
Raaaa sıııll

Ben RC'ye Gladyatör fimiyle aşık olmuştum. Fakat sonra bir sürü ıvır zıvır haberleri çıktı ya, yok otel görevlisini dövmüş, yok bir Japan restoranında kavga çıkartmış falan filan diye... O zaman gladyatörlük konusunda içten gelen duygularla oynadığını anladıydım :) Bu da beni biraz bozduydu. Temelde Barış Manço'nun sözlerini hakedecek cinsten bir duruşu var adamın.

Haaa bu arada...Russell bir müzisyen...Russell Crowe & The Ordinary Fear of God isimli bir gurubu var. Öncesinde de Russel Crowe & 30 Odd Foot of Grunts'mış...Bir sürü kayıtlar yapmışlar ama başarı elde edilememiş. Kendisi Elvis Castello, Johnny Cash gibi isimlerden etkilenmiş. Ben öyle bir etki göremedim ve bence sesi konuşurken daha güzel geliyor.

Robin Hood'u merakla bekliyorum.

4 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

bu adamın balta sapından farkı yok bence.

FUNdy dedi ki...

Kanimca da oyle...

Pembe Gözlüklü Kedi dedi ki...

Bir kez MTV'de Moby anlatmıştı... Avustralya'da bir barda tuvalete girmiş. (Ya da kabinin kapağını mı ne açmış.) İçeride de Crowe ve bir arkadaşı varmış, bir şeyler konuşuyorlarmış. Crowe tutmuş bunu yakasından yapıştırmış duvara. "Siz Amerikalılar" şöyle saygısızsınız, böyle saygısızsınız diye vermiş veriştirmiş... Moby de "sorry, morry, yanlışlık oldu" falan demeye çalışıyormuş, bu arada... Tam olarak ne suç işlediğini bile anlayamadan... Tabii bir de olayı Crowe'un tarafından dinlemek lazımsa da, anlaşılan asabi birisi... Fena aktör değil ama...

FUNdy dedi ki...

pembe gözlüklü kedi-
Asabi ve wasabi biri olduğu kesin. Kısmen FB'li taraftarlara benzetiyorum şu dakika itibarı ile kendisini :) Keh keh...