17.6.10

Ayakkabılarım için...



Bunu erkekler de gayet iyi bilirler..yani umarım öğrenmişsinizdir: Kadınlar ayakkabı severler. Kendileri bizim için en önemli aksesuarlardandır. Aynı renkten 3 farklı model, aynı modelden 5 farklı renk, tamamıyla absurd 8 farklı model, seksi, yüksek topuklu ve tabii ki babet, 500 model falan şeklinde gidebiliriz biz. Fekat, bu güzelim aksesuarların sayısı ev içinde artıkça depolaması zorlaşır, yaratıcı çözümler bulursunuz ama bu sefer de 5 yıl sonra bir kutuyu açarak aaa doğru ya benim bu ayakkabılarım vardı durumuna düşebilirsiniz...Yani zordur bu iş kardeşim. İşte bu fotoğraftaki tasarım tam bize göre...Mikemmell

Bi de şu kirlileri halı altına saklama modeli tasarımı beğendim. Her ne kadar bir Başak kadını olsam da benim de bazen düzensizliğim tutar. İşte mesela makyaj dolabı böyle bir düzensizlik içine girebilir zaman zaman. Bakın buradaki tasarım, olayı bitirmiş. Zil mi çaldı, misafir mi geldi...Hemen dolabı çeviriyorsunuz ve karşınızda mum gibi bir görüntü:)


Bi de bu arada konumuzla alakasız ama, Tumblr diye bişey çıkmış. Blogging için. Duyanınız ya da kullananınız var mı?

2 yorum:

Persephone dedi ki...

Tumblr bayağıdır var da tam blogspot gibi değil. Twitter'ın bloglu olanı gibi hatta. İnsanları takip ediyorsun, onların yükledikleri ana sayfanda çıkıyor. İstersen 'like'layabiliyor, istersen de beğendiklerini 'reblog' yapıp kendi bloguna atıyorsun. Her şey de yüklenebiliyor, ister yazı yaz sadece, ister resim koy, ister müzik, ister alıntı. Benim de var ama çok yazmıyorum, insanların koyduğu şeyleri takip ediyorum genelde sadece, çok güzel şeyler çıkıyor. :)

FUNdy dedi ki...

Persephone-
Hadi ya..e ayıp bana o zaman, daha yeni duydum. :)Bir takilayim bakalim.