17.6.10

I-pad

Su anda bir ipad kkullanarak bu blogu yaziyorum arkadaslar. Sadece heyecanimi paylasmak icin...ya bu ne manyak bir alet ya...gercekten tasarim denen olayin dibine vurmus durumda Apple firmasindaki arkadaslar. Bi suru elestiri aldi falan tamam ama bu bence olabilecek en super netbook. Iphone kullanmaya basladigimdan beri baska telefon kullanamaz olmustum. Bu aleti kullandiktan sonra da baska netbook kullanamaz daha da ama ipad benim diil iste; n'apcan! Baska bahara artik:))

Bu arada ipadle bloguma baglaninca farkettim ki yukledigim Miss Li Stupid Girl sarkisi tamamen abudik karakterlerden olusuyor. Siz de oyle mi goruyordunuz yoksa? Hiiii, ayip bana...

3 yorum:

Biraz dedi ki...

ıpad!
Burada reklamlarda ayped nedır diye soru ile basliyorlar ve ince guzel dizayn filan diye devam ediyorlar.
ayped bence kesinlikle notebookun yerini "su an" icin tutamayan bir alet.
Eglence icin alinir evet...ama hangi amacla kullanabilirsin su an icin yani fonksiyonelligi tamamen eglence amacli...trende giderken cikar kitap gazete filan oku...Apps ile biraz eglen filan...ama hele bir kac programi ayni anda kullanilamiyor olusu buyuk eksiklik. Flash gibi programlara nazlanmasi filan da ayri bir rahatsizlik. Benim alis amacim eglence icin olur...ama ciddi anlamda su anda isim icin almam imkansiz...fakat gelecegin padlerinin prototipi olarak guzel bir baslangic...Birazcik elde tutmaya basladiktan sonraki agirlik hissi ise pek tatmin edici diil.

Asagidaki muzik kodunu blogun html script modundaki kisminda copy paste edersen sorun cozulecektir.:)

FUNdy dedi ki...

Biraz-
notebookun yerini alamadigi ve is icin hic bir ise yaramayacagi kesin. Bence bir net oyuncagi ve tam da dedigin gibi eglence icin. Eglence icin o kadar para verilir mi?!. Bilemiyorum, fakat bu kadar guzel bir tasarimin ileride bir cop olamayacagini da dusunuyorum. Bi yerlere bi sekilde oturacak, konumlanacak. Iphone'u da icine katarak diyorum ki kucuk aletler icin teknolojide bu kadar iyi bir donanim tasarimini amerikalilardan hic beklemiyodum ama da helal ossun...

FUNdy dedi ki...

Biraz-
bu arada html uyarisi icin tesekkurler. Denedim fakat sanirim widget embed kodda bi hata var; olmadi. Ben de toptan silmek zorunda kaldim.