7.7.10

Korkunç Çıplak Ayak Koşu Ayakkabıları

Bu ayakkabılar çıplak ayak koşmak hissine en yakın hissi verebilmek için üretilmiş. Korkuuunççlar bence.
Merak ettiğim şey bunu giyince parmaklarımı oynatabiliyor muyum acaba?
Bir de bunlar acaba ayak numarasına göre ve ayak parmak numarasına göre mi sınıflandırılıyor? Mesela şey ben 40 numara ancak parmaklar small size istiyorum ya da 42 numara ama abi benim ayak baş parmağı, pederinkine benzemiş, large size lütfen..:) Ha ha ha....

6 yorum:

Biraz dedi ki...

bu ayakkabilari spor magazasina gittikce goruyor ve icten ice gicik da oluyorum.:) Hani elde anladim ama ayak icin hic guzel durmuyor:)

FUNdy dedi ki...

Biraz-
Bi denesene...:) Cok merak ediyorum. Turkiyede ben gormedim henuz. Gorsem hemen deniyecegim.

gusta dedi ki...

Bizim hatun aldi bunlardan bir cift. Cok memnun. Cok rahat oldugunu söylüyor, ama tabii zemin taslik, cakillik olmadigi sürece. Ciplak ayakla yürüme hissi veriyormus ona da. Yan etkisi su ki, ilgi odagi oluyorsun. Herkes "aa, o ne bicim ayakkabi!" diye baslayip bir iki yorum yapiveriyor. Bu iyi mi kötü mü kisiden kisiye degisir tabii.
Merak ettigin seylere gelince: Giydiginde parmaklarini oynatabiliyorsun epeyce. Ayak parmak numarasi meselesini ise hic düsunmedim. Peder boy bas parmaklari olanlar ne yapacak bilemedim. :-)

FUNdy dedi ki...

gusta-
Uffff fena yakalandim desene...:) Yani aslinda demek istiyordum ki bu ayakkabilar çok güzel, enfes, mutlaka almak gerekir...:)

gusta dedi ki...

Ya niye kötü yakalanacakmışsın?! Bence de korkunç şeyler onlar. Gerçi senin de bir yandan "korkunç" deyip bir yandan da "Türkiye'de bulsam deneyeceğim" deyişinde bir tutarsızlık var gibi görünüyorsa da, kadınlar ve ayakkabılar yanyana geldiğinde biz erkeklere laf düşmeyeceğini çoktan öğrenmiş olduğumuz için ağzımızı açmıyoruz! :-)

FUNdy dedi ki...

gusta-
Turkiyede bulsam denicem cunku merak ettiklerim var ama asla almiciiiim. Boylece daha iyi dalgami gecicem o ayakdivanlarla (eldiven)...emma velakin elbette her kadin gibi benim de geniiiiiis bir ayakkabi koleksiyonum var...bi de canta tabii ki... ha bi de kolye kupe tabii ki...napalim biz susu severiz :)