23.11.11

40 yasta olacak is mi?

Oldu sayın blogseverlerimcik. Kuafor kazasına kurban gittim. Evet oldum olası saçlarım uzun olmamıştır ama bu sefer eh bedelli de çıktı şu işi aradan çıkaralım bari kıvamında bir traşla dolaşıyorum. Her ne kadar kuaförüm kabul etmese de büyük olasılıkla makine kaydı ve o da toparlayamayacağını anlayıp, yallah deyip biçti saçlarımı. Traş olmuş hayvanların eziyetini şimdi anlıyorum. Onlar da bi mahsun dolaşırlar ya hani. İşin kotusu şu ki bu sonuç benim kontrolüm ve isteğim dışında gelişti. Esas koyan bu. Hani ben hayal etmiş olsam, ondan da bunu istesem amenna!
Olur mu demeyin oldu işte. Ben daha dur ne yapıyorsun derken saçlarımın köküne seyahati başlamıştı makasın. Bana başkası anlatsa, hadi be olur mu hiç öyle şey derim ama oldu işte, oldu.
Yapcek bi şeycik yok. Birisi bugün ooo sinead o'connor olmuşsun dedi, biraz moral oldu :) Birisi çok kibarca saçlarına bi şey mi yaptırdın diye sordu. Bir başkası sıHhatler olsun! dedi. Beni arkamdan vurmak isteyenler, neyse canım kökü sende, dedi :)
Neyse neyse...işte böyle. Çok kızdım köpürdüm falan. Benim yerimde başkası olsaydı kuaförü yıkar, dava falan açardı. Bakışlarım pek çok şeyi anlatmıştır umarım.
Sevgiler ve uzun saçlı günler dilerim.

2 yorum:

gusta dedi ki...

fotoğraf istiyoruz - ki biz de moral verelim, ya da seni şuraya ekleyelim:
http://www.brobible.com/bronews/story/13160308-25-hottest-actresses-and-singers-really-short-hair

bir de böyle birsey var ama pek ciliz göründü gözüme:
http://www.facebook.com/groups/26977855035/

FUNdy dedi ki...

-gusta
isin guzel yani ben bu saclara alistim bile :) belki bir sure boyle devam ederim.