22.2.12

İyi Dilekler

Sevgili blogseverlerim izninizle iki hafta önce ansızın geçirdiği anevrizmaya bağlı beyin kanaması dolayısıyla halen daha yoğun bakımda olan sevgili Nurcan'a sesleneceğim buradan. Siz de bana katılıp, onu için iyi dileklerde bulunmayı ihmal etmeyin, e mi?

Sevgili Nurcan
Seni tanımadım henüz ama abin benim çok sevgili bir arkadaşım. Sen de abin kadar inatçı ve inançlısın eminim. Bu yüzden inaniyorum ki şimdi olduğun uykudan sağlıkla uyanacak ve seni sevenlerin arasına katılacaksın. Ben gelemedim yanına fakat biliyorum ki ilk günden beri hastane seni sevenlerle doldu taştı..Eminim etrafındaki tüm bu pozitif enerjinin farkındasın ve o enerji seni ayağa kaldıracak. Düşüncelerim ve kalbim seninle.

Bu arada, abinin ikimize de bi sözü var: sen ve ben ikimiz de kendi badirelerimizi atlatınca, bize büyük bir parti düzenleyecek. Bak sözünü tutmazsa elimiz yakasında olacak şimdiden bilmiş olsun :)


Şuracıktaki bakışlarından anladığım kadarıyla sende de iflah olmaz bir eğlencede sınır tanımama durumu var, eh o zaman beraberce yıkarız etrafı:)


Benim blogumun adetidir; blogseverciklerime bir şarkı armağan ederim. Bu sefer de senin için bir şarkı seçtim. Öncelikle sana ve sonra da bu yazıyı okuyup sana iyi düşüncelerini gönderecek olanlara gelsin şarkımız. Umarım beğenirsin ve dilerim ki sen uyandıktan sonra senin kalbini çalacak ve sana sarı laleler alacak güzel kalpli bir prensin olsun :) Bak bunun düşüncesi bile çok heyecan verici:)

Seni bekleyenlerin ve sevenlerinin dualarıyla sağlığına kavuşmanı diliyorum bir an önce.


4 yorum:

Adsız dedi ki...

yorumsuz ama yorumları o da sen de hissettiniz içinizde guzum!
love u!
şemi

FUNdy dedi ki...

Şemican-
Biliyorum. Umarim Nurcan kardeş de hissediyordur. Love u 2.

Adsız dedi ki...

Arkadaşım ne güzel yazmışsın. Söylenecek tek şey var o zaman "let the party begin!' :)
En güzel enerjiler yanınızda olsun...
Öpüyorum, Banu

FUNdy dedi ki...

Banu-
Ne biliiim var mi sence gercekten bu enerji isleri?
Ehehehehe :) yok yok seni biraz panikleteyim dedim, ehehehe :)