13.10.09

Latest Trick

bi kokular...bi de şarkılar di mi? mesela evlerin bir kokusu vardır...ne zaman o kokuyu başka bir yerde duysam ah burası o ev..şimdi onun odalarında dolaşıyorum...derim...parfüm kokuları vardır...alışveriş yaparken duyarım o kokuyu mesela, rafların arasından sahibini bulmaya çalışırken aslında çoktan eskiye gitmişimdir...an be an...o kokunun zihnime kazındığı zamanı yaşarım....Ya da bir şarkı duyarım...direkt olarak o şarkının kafama kazındığı zamanı, mesela yağmurlu bir günde teybin sesini açarken birşeyler düşünmüşümdür yıllar önce, anımsarım...Sanki şimdi arabanın teybine uzanmakta ve sesini açmaktayımdır...bazen iyidir, bazen acılı, bazen mutlu...Ben mi çok hassasım böyle konularda acaba yoksa hepiciğimiz mi böyleyiz?
Neyse bu yazıyı yazmama sebep olan şarkı huzurlarınızda...ama öyle durduğunuz yerde durmak yok.. illa ki size de bişeyleri çağrıştıracaktır bu şarkı...Umarım güzel şeyleri elbette...:)

2 yorum:

indis dedi ki...

bu şarkı hüzünlü bi şarkı bence, herhangi bir anım yok ama romeo&juliet ilen vardır. şarkılar ile yaşananlar arasında bağlar kuruluyor ve o bağlar sonsuza kadar bizimle geliyor.

FUNdy dedi ki...

indis-
Hah...Bayilirim Romeo & Juliet'e.