12.1.10

Konuştuğumuza Memnun Oldum...

ilginç bir şey olur di mi arkadaşlar..? Bazi insanlarla kırılma noktalarınız olur...İlişkinin bir ileri noktaya geçtiği kırılma noktaları..konuşmanın ortasında birden gözdeki bir pırıltı ya da söylediği bir sözdeki tını, sizin o söze yüklediğiniz anlam...Bir anda ilişkiyi sizin gözünüzde bir adım öteye taşır...Tabii aynı şey karşınızdaki için geçerli olmayabilir..ama önemli değildir ki bu...sizin artık o kişi için bir kanaat notunuz vardır...

Ne güzeldir o anlar....bir kişiyi daha sevebilme ihtimali dolayısıyla heyecanlandırır beni öylesi durumlar...ya da bir kişi ile daha arkadaş olabilme ihtimali dolayısıyla...ya da insan olmanın güzel yanlarından birini daha hatırlatması dolayısıyla...

Suede'in güzel şarkısı var aklımda şimdi- "Oh, here they come, the beautiful ones, the beautiful ones"

1 yorum:

FUNdy dedi ki...

Yazarin notu:)
tam da bu yazimin ardindan irvin d.yalom'un nietzsche agliyordu adli kitabini okuyordum ki dr.breur'un su sozlerinin buraya uygun dustugunu farkettim:
"....yeni safaklar ve altin olasiliklar kesfetmek, zengin, cesur bir ruha asik olmak; herkes en azindan bir kez, yasaminda boyle bir seye ihtiyac duyar diye dusundu dr. Breuer. "
ben yazimda karsi cinse duyulan asktan bahsetmiyorum ama iste bahsettigim turlu durumlar bende yeni safaklar hissi uyandiriyor...ve belki de bunun icin seviyorum..