28.2.11

Gayet Kadınsal

Evet ben Oscar olayına gayet kadınsal bir bakış fırlatıp, bu seneki OScar ödülündeki en güzel kadın ve en güzel kıyafeti seçiyorum. Tabii gayet kadınsal olup en güzel kadını seçmek abes değil tahmin edersiniz ki biz kadınlar erkeklerden çok hemcinslerimiz ne kadar güzeller ve neler giymişler gibi konularla ilgileniriz. Tamam Oscar gecesinin en yakışıklısını da elbette ilan edeceğim.
Evet efendim bence Oscar gecesinin hem en güzel hem de en güzel giysili kadını Georgina Chapman'dir. Bakınız Şekil 1-A. bence tartışmasız en yakışıklısı; kıyafet umurumda olmaz,
ise Mark Wahlberg...Bakınız Şekil 2-A. Tamam yakışıklı değil ama çekici. Ow, yes he is.

Şekil 1A
Şekil 1A Devam

Şekil 2A
Bu sene seyredemedim. İzleyince yorum da yaparim isssallah.
Sevgiyle kalalim dostlar.

7 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

şekil 1 a: kadının anlına 3 dönüm buğday ekilir, o kadar büyük bence :)

FUNdy dedi ki...

Gerisi onemli degil-
Anlina mi yoksa alnina mi? Ha ha ha...ona bakarsan sekil 2anin da gozleri bit yenigi kadar ama olsundu...ya ben sanirsam georgina hanimin goz rengini ve kupelerinin elbisesiyle son derece uyumlu olmasi ihtimalini sevdim. Ayrica kendisinin kocasini gorsen nasil bir benzetme yaparsin bilmem...

gerisi önemli değil... dedi ki...

hobaaa :) alnına :) küpelerine bir şey diyemem, ama ağırlığından kulak memeleri aşağı sarkmış. renkli gözü şahsen sevmem. gözleri berbat. boynu bile kötü duruyor. kısım kısım şiş görünüyor fotoğrafta. kadının tek güzel yanı burnu. o da estetitir bence. dudaklar bile şişirilmiş. çok belli. boynu uzaktan güzel görüneblir ama.

erkek hakkında konuşmam saçma olur :)

FUNdy dedi ki...

Gerisi onemli degil-
Hiimmmm...Bir baaaayana diger bir baayani kotulemek 10 puani hakediyor. zaten gerisi onemli degil. Ben de ismini cumle icinde kullanarak 10 puani hakettim boylecenek. :)

gerisi önemli değil... dedi ki...

!!!intikam vakti!!!

sırf bir "anlı" yazdım diye demediğinizi bırakmadınız! beni yerin dibine sokup çıkardınız. siz ise çekinmeden, göstere göstere, hemde iki kere baayan demişsiniz, yuhh size :)

o değil de, bu kadının başka pozlarına baktım google'da. kafası hep aynı salak pozisyonu almış. çok çalışmış olmalı! bana angelina jolie çakması gibi geldi.

FUNdy dedi ki...

gerisi onemli degil-
tamam tamam, zaten o da seni begenmemis.:)

gerisi önemli değil... dedi ki...

oyy oy oy, ona mı kaldım ben, pehh :)