4.8.11

Vay vay vay...

Havuzda oyuncagini geri vermeyen arkadasina oglum:
" onu bana geri vermezsen artik senin arkadasin olmam" diye bir tehdit savurdu. Bunun uzerine arkadasi:
" sevdiklerim benden uzaklasirsa uzulecegimi bildikleri icin boyle diyorlar ama artik bu benim zayif yonum degil" diye bir cevap verdi. OMG!!! Daha dogrusu WTF?!
Vay vay sayin seyirciler...Benimki bu durumda: "ne, ne, ne dedin?" diyebildi ancak.
Sanirim bu bayagi terapatik bir deyis. Bu cocuk uzerinde calisilmis besbelli. Dusunuyorum... Simdi ezberlemis olsa dahi bilincaltina yerlesecek o deyis. Sonra artik iyice icsellesecek ve gercekten zayif yonu olmayacak ve o buna inanacak.
Bilmiyorum?

4 yorum:

Dönis dedi ki...

Kuzumun savurduğu tehdidin "Seni anneme söylerim" yerine geldiği düzeye mi şaşayım yoksa o çocukcağızın Swot analizi yapan zihniyetine mi bilemedim... Bu bitbo hep bana "vay!" dedirtecek şeyler diyor, ben de ona daha çok hayran oluyorum!

FUNdy dedi ki...

Dönis-
gerçekten de şimdi sen söyleyince farkettim ki bu onemli bir gelisme. Adam artik arkadas olmayacagim seninle diyor, meseleyi kendisi halletmeye calisiyor ve dedigini de yapiyor. Tabii arada havuzdaki gorevliye sikayete gidiyor ama o da biraz supreme court gibi, o kadar da olsun :)
Olayi bir arkadasima anlattim o da dedi ki ya cocuk tamam da ailesini tanimak isterim esas dedi.Dogru aslinda.

Biraz dedi ki...

Desene, seninki error vermis bu cevaba:) ama kim vermez ki:)di mi?

FUNdy dedi ki...

Biraz-
Evet aynen :) Benimkisi bu duruma error verdi.Ya ben de ogluma sen basarirsin, yaparsin gibi olumlu mesajlari her zaman veriyorum hani bilincaltina yerlessin diye ama boylesini hic dusunmemistim :)