13.5.12

O HA

Ya insanların vurdumduymazlığı karşısında şaşkınlığa kapılıyorum! Bakın şampiyonluk maçını seyretmek için bir kafeye gittik bugün. Bir kere kapalı mekanda sigara içilmez diye bir yasak var ise dahi ne yazık ki bu yasak pek çok yerde uygulanmıyor. Benim bugün gittiğim yer de buna dahil. İşyeri sahipleri de peşkeş çekiyorlar mekanlarını iki üç dumana! Benim şu anda uygulamakta olduğum ilaç küründen ötürü saçlarım dökülüyor ve bildiğin kel dolaşıyorum. Eh bakan da anlıyo ne menem bi şeyle uğraştığımı tebiii. Hadii diyelim ki yasağı hiçe sayıyorsun içiyorsun da tedavi sürecinde olduğu belli olan bi insanın gözünün içine bakarak nasıl içebiliyorsun o sigarayı? Tabii onlara göre mantık şu: ya kardeşim hastaysan evinde otursaydın! Kafasını çeviriyor benimle göz göze geliyor ve sigarayı içip ortaya püfürdemeye devam! Bin kunduZ yaaaa....Embesil bunlar valla bak. Elbette ben o mekanı terk ettim ama hakkım elimden alınmış oldu ve bi de insan gördüğü saygısızlık karşısında da bi afallıyo aslında: "Oha lan, ..t herifin umurunda değilsin tebii" diye düşünüp garipsiyorsun. Bir salon dolusu insan hepsi pofur pofur içiyor, işyeri sahibi buna göz yumuyor. Oysa bu YASAK! Mekanın ustu açılabilir olduğu halde, insnalar üşür diye açılmıyor falan. Ay ne bileyim gelişmişlik biraz da böyle durumlarda anlaşılır değil mi? Ebleh ebleh ebleh...:)

5 yorum:

Biraz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Biraz dedi ki...

Bencillik, vurdum duymazlik, menfaat bunlarin hepsi o mekanda toplanmis. Bir de insanlarin gozunun icine baka baka umursamazligi ise en kotusu.

Gelismislik falan medeni olmak filan bizim icin uzakta bir diyarda ruya sanki!

FUNdy dedi ki...

-Biraz
Sevgili Biraz ne yazik ki oyle! Feci durumlar!

gerisi önemli değil... dedi ki...

geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığına kavuşursun..

hem o sigara içenler hasta olduğunu bilmiyordur, etraftaki acayip kadınlardan biri sanmışlardır sizi, takmayın kafaya, hatta sigara içip kendi çaplarında hava atıyor bile olabilirler :)

FUNdy dedi ki...

gerisi önemli değil...-
Bence onlar bildiğin hıyardı ama senin güzel komplimanın ve iyi dileklerin icin teşekkürler :)