28.4.10

Aslan bir yiğit aramızdan ayrıldı. Bahadır ne güzel bir insandın sen, nasıl bir pırlanta...Nasıl güzel gözlerin, saçların, konuşmaların, koşuşturmacaların, bakışın, hayata sarılışın, ışıltın vardı senin be Bahadırım. Ateş düştüğü yeri yakar bilirim. Güzel oğlunu ne çok severdin, daha dün resimlerinize baktıydım. Dalamanya diye yazmışssın ya.
Hayatta kalan tek şey sevgi. insanın verdiği, verebildiği sevgi.

9 yorum:

nalan dedi ki...

sabah gazetede resmini görünce düştü bende jeton.
ateş düştüğü yeri yakıyor, giden gittikten sonra diyecek bir şey yok maalesef. sevdiklerine sabır diliyorum.

Biraz dedi ki...

co uzucu hakikaten gencecik yasinda...:(
simasi hic yabanci gelmiyor bizim okuldan miydi? Nerden hatirliyorum bu yuzu?

FUNdy dedi ki...

nalan-
gerçekten de diyecek birşey yok. Büyüklerine, eşine ve güzel yavrucuğuna sabır ve güç diliyorum ben de. nalan seninle tanışmadık ama insan gibi bir insan olduğunu biliyorum. Duyarlılığın için çok teşekkürler. Babamın ölümünde de beni yalnız bırakmamıştın.

Biraz-
Ben de onunla ilk tanıştığımda seni bir yerden tanıyorum demiştim ama yok değil. Bence yüzünün ışıltısı bu hissi veriyor. Bazı insanlar gerçekten de yüreklere dokunmayı başarıyorlar. Bahadır öyle bir insandı işte. Bugün toprağa koyduk bu aslan gibi adamı ve hala inanasım gelmiyor.

Biraz dedi ki...

cok uzucu ve cok yazik olmus...
soylenecek ne yazik ki hic bir sey de olmuyor bu durumlarda:((

Yesim dedi ki...

Ne diyim Funda? BAhadir icin ne soyliyeyim? Candi o, dosttu, sirdasti. Gozumdeki golgeden anlardi neyim var. Hayatima dokundu. Insanin arkadaslari icin neler yapabildigini gosterdi. Benim icin cok sey yapti. Ne kadar zor gunler gecirse de hep guldu, guldurdu. Bir an aklimdan cikmiyor. Sanki kapidan giriverecek ve sakaydi diyecek gibi geliyor. Kim hatirlayacak simdi kahvemin yanina kurdan koymayi? Kim gulecek ben o kurdanla gozleri patlatirken? Benim icim bu kadar aciyorsa, esini, kardeslerini, anne-babasini dusunemiyorum. Saka gibi. Degil mi?

FUNdy dedi ki...

- Yesim
Pırıl pırıl bir insandı Bahadır. geride kalanlar için çok zor gerçekten de. Her an hatırlanacak bir adam işte. Ben oğluna da aynı ışığı verdiğini ve oğlunun da özlemle de olsa o pırıltıyla büyüyeceğine eminim. Hepsinin yolu açık olsun.

Medi dedi ki...

Hani insanlar vardır içinin güzelliği yüzüne nur olarak vurur, aydınlıktır bu insanların yüzü, Bahadır böyle bir insandı "işde". Tarih bilirdi, yapay zeka bilirdi ama Türkçe gramer bilmezdi arkadaşım ve ne zamak "ki" ya da "de" ayrı yazılır bilmediği gibi "işte" yerine "işde" yazardı her zaman:) Ve ben nasıl takılırdım ona bu konuda, o da her zamanki alttan alan, egosuz, vakur haliyle güler geçerdi takılmalarıma. İyi yürekliydi, cömertti, toleranslıydı, adam gibi adamdı o... Dı demek bile içimden gelmiyor. Adam gibi bir adam o... Bir gün bir msn mesajını "B4N" diye bitirmiştim, anlamamıştı "by for now" demiştim, o günden sonra hep B4N yazardı, onun anısına, şimdi ona son kez B4N...

Yesim - namı diger Semi dedi ki...

We all know it is "4N"

FUNdy dedi ki...

Medi-
Çok güzel tanımlamışsın. Nurlu bir yüzü vardı Bahadırın. Yolu ışık olsun.
Semi-
Böyle bir insanı tanımış olmak da bir şans diye düşünüyorum. Sonra da görüşeceksek eğer şimdi kaybettiklerimizle, harika olur :)